UitstekendBelvilla9.3

Maison De Charme

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Lapeyrouse

  • 4
  • 3
Maison De Charme

    U vindt dit vakantiehuis op een rustige plek in het hart van Frankrijk op het platteland van de Auvergne op de grens van Puy de Dome en Allier, waar het al meer dan 150 jaar ligt. Als u de drukte van alledag wilt ontvluchten, dan is dit de plek om naartoe te gaan. De eenvoudige maar comfortabele accommodatie ligt op een indrukwekkend terrein van 1.500 m2 en is omgeven door weilanden met koeien.
    U kunt uw hond ook vrij laten rondlopen in de omheinde tuin. Als het fruit (bramen, kersen, pruimen en appels) rijp is, kunt u er jam of compote van maken.
    U heeft ook een BBQ en in de tuin zijn diverse leuke zitjes te vinden.
    Lapeyrouse ligt op ongeveer 2 km van uw vakantiehuis en biedt een groot recreatiemeer met een strand en een kiosk.

    Er zijn supermarkten en weekmarkten in Montmarault, St. Eloi les Mines en Commentry. Mis de kans niet om de oude stad Montlucon met zijn leuke restaurants te bezoeken. Op zaterdagochtend is er ook een boerenmarkt in het middeleeuwse centrum van de stad.

    De prachtige route naar en langs de rivier de Sioule is geweldig om te zwemmen, kanoën, wandelen en biedt ook enkele zeer gezellige terrasjes en restaurants.

    4G signaal beschikbaar. Er is een televisie aanwezig in de accommodatie, maar deze kan alleen gebruikt worden voor het bekijken van films / DVD's.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lapeyrouse

    WeatherAPI.com