Zeer goedBelvilla8.1

Villa - Les Vans 8pers

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Les Vans

  • 8
  • 3
Villa - Les Vans 8pers

    Heerlijke vrijstaande vakantie villa, geheel nieuw ingericht, gelegen in het zonnige zuiden van de Ardeche en op loopafstand van het gezellige dorpje Les Vans (2km).
    De villa is omgeven door een grote tuin verdeeld in verschillende terrassen met voor het huis een deels overdekt terras waarvan een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels.

    De inrichting van uw huis is zeer verzorgd en mooi afgewerkt. De gezellige woonkeuken is van alle gemakken voorzien en heeft schuifdeuren naar het terras.
    De woonkamers en kamers zijn ruim opgezet en op de tweede etage bevindt zich een grote overloop wat ook kan dienen als speelruimte.
    De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en een vierde kinderkamer.

    Je zit hier op een heuvel, onderaan de heuvel ligt een kleine, rustige familiecamping (slechts 150/200 staanplaatsen). Je bent vrij om gebruik te maken van de faciliteiten van de camping: o.a. het omheinde zwembad met aangrenzend kinderbad, kleine bar, speeltoestel voor de kinderen, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en jeu-de-boules.
    Dit vakantiehuis ligt op slechts 2 km van het plaatsje Les Vans. Dit is een levendig plaatsje met gezellige terrasjes, winkels, markt, supermarkt, restaurants en bioscoop. In Chambonas (5 km) kun je fietsen huren en bij het dorpje Les Assions (5 km) huur je een kano (vanaf 7 jaar) voor een avontuurlijk tochtje over de rivier. Voor de mooiste wandeltochten in een machtig mooi stukje natuur ga je naar de Bois-de-Paiolive (6 km) met kalkrotsen die mooie vormen hebben gekregen door zon, regen en wind.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Les Vans

    WeatherAPI.com