Maison De Vacances - Lus-La Croix-Haute

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Lus-La-Croix-Haute
vanaf421


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Omringd door de tien hoogste bergen van de Drôme vindt u deze woning met studio op de begane grond. Ideaal voor rust en natuur liefhebbers !
De woning is eenvoudig maar netjes en vanaf uw terras met tuinmeubilair of vanuit uw ligstoel heeft u een panoramisch uitzicht over het groene dal en de spectaculaire bergtoppen bij Lus-la-Croix-Haute (2,5 km).
De eerste verdieping wordt alleen in de schoolvakanties door de eigenaar gebruikt.

Vanuit de prachtige tuin leiden wandelpaden je door de schitterende omgeving. Wil je onderweg even afkoelen? Dat kan in de rivier de Buëch (3 km), met ijskoud bergwater. De avonturier leeft zich uit in La Jarjatte (7 km), waar je een touwbruggenparcours tussen kloven en bomen vindt. Hier kun je ook een skilift nemen om van het uitzicht te genieten. Met speciale kartvoertuigen race je daarna de berg weer af. In de winter is het hier goed skiën.

Zoek je juist meer ontspanning en cultuur? Het stadje Serres (37 km) leent zich uitstekend om doorheen te slenteren. Het middeleeuwse Châtillon-en-Diois, Frankrijk (33 km) is, evenals het Château de Montmaur (35 km), de moeite waard. Dit kasteel bood in de Tweede Wereldoorlog onderdak aan verzetslieden.


close