Zeer goedBelvilla8.4

Manoir Avec Piscine Privée

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Meaulne

  • 10
  • 5
Manoir Avec Piscine Privée

    Breng uw vakantie door in dit unieke landhuis! Gelegen op 100 meter van het bos van Tronçais, kunt u uw gehele vakantie in alle rust doorbrengen. Het landhuis bestaat uit een suite met twee slaapkamers, een grote woonkamer met aparte keuken, alsmede een torentje waar men een tweede suite heeft ingericht met badkamer met douche. De 'prinsesseninrichting' is verzorgd door de eigenaresse. Zij woont in het huis aan de andere kant van de oprit, maar de twee woningen staan niet tegenover elkaar en het terras bevindt zich aan de achterzijde, dus uw rust is gegarandeerd.

    U hebt vanuit de woonkamer toegang tot het privézwembad. Het huis ligt op een verhoging. U kunt het omringende landschap dus bewonderen vanaf uw ligbed. Het landhuis is omgeven door bossen en velden. Er zijn twee paardenboxen beschikbaar, een vrij uniek kenmerk in deze omgeving. Verschillende wandelpaden starten bij het huis, mocht u willen wandelen.

    Het gebied heeft talloze middeleeuwse kastelen die u kunt bezoeken: kasteel Peufeilhoux (6 km), het kasteel van Chandon (23 km) en het kasteel van Ainay-le-Vieil (16 km) zijn de dichtstbijzijnde. De middeleeuwse stad Hérisson ligt op 18 km afstand. Vergeet vooral niet Vichy te bezoeken (1 uur en 20 minuten rijden), waar u door de straten kunt slenteren en de vele villa's uit de belle epoque kunt bewonderen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Meaulne

    WeatherAPI.com