UitstekendBelvilla9

Studio - Montbrun-Les-Bains

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Montbrun-les-Bains

  • 2
  • 1
Studio - Montbrun-Les-Bains

    Ontdek en proef de Provence en laat u verassen in deze originele en comfortabele studio op loopafstand van een prachtig schilderachtig dorp, Montbrun les bains, met voorzieningen en in de nabijheid van de majestueuze Mont Ventoux!

    De studio is zeer smaakvol en met zorg ontworpen. Ze bevindt zich op de begane grond van een prachtige vrijstaande villa waarin de eigenaren wonen en er nog een tweede gastenverblijf is. Door het unieke ontwerp van de villa met haar diverse niveauverschillen en terrassen rondom, geniet iedereen voldoende rust en privacy om de vakantie geslaagd te maken. Vanaf uw privéterras geniet u van een prettig uitzicht op o.a. de oude dorpskern.

    Trekt u er liever eens een dagje op uit? Dan hebt u talrijke mogelijkheden in dit gebied. Zo zijn een bezoek aan de historische steden als Avignon, Isle sur la Sorgue of Vaison la Romaine altijd een succes. In de omgeving zijn ontelbare restaurantjes en sfeervolle dorpjes met pleinen waar de "pastis" of de "menthe à l'eau" toch net even anders smaakt dan thuis!
    Of geniet per fiets, te voet, motor of met de auto van het rijk gevarieerde Provençaalse landschappen met o.a. haar onvergetelijke lavendelvelden en prehistorische "bories".


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montbrun-les-Bains

    WeatherAPI.com