UitstekendBelvilla10

Résidence Alpen Lodge 2

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Montvalezan

  • 8
  • 3
Résidence Alpen Lodge 2

    Résidence Alpen Lodge ligt gunstig en mooi, aan de pistes van La Rosière, nabij de eerste skilift (op ca 150 m.) in de wijk Les Eucherts. In deze wijk vindt u een supermarkt, bars, restaurants, de skischool, kindertuin, bowling en ijsbaan.
    De fraaie résidence beschikt over een receptie/lounge met open haard en een uiterst verzorgde Spa met een overdekte zwembad (met kinderbad), sauna , stoombad, jacuzzi en fitnessruimte. Verder zijn er een trendy après-skibar, kinderspeelkamer, liften, parkeergarage (1 plek per apt. inbegrepen), bagageruimte en skiopbergruimte.

    Résidence Alpen Lodge is in traditionele stijl met veel hout gebouwd, maar combineert dat met eigentijdse details en comfort; het heeft daardoor een warme uitstraling.
    La Rosière is een nog niet zo bekend bergdorp met een vriendelijke en familiale uitstraling. Het ligt op 1850 m. op een zonnig plateau, in het hart van de Haute-Tarentaise. Het skigebied van La Rosière is verbonden met het Italiaanse skigebied La Thuile en samen vormen ze het fantastische gebied Espace San Bernardo. Vanaf de hooggelegen pistes heeft u een schitterend uitzicht over de vallei richting Les Arcs en La Plagne.
    Via een verlicht voet- en sleepad bereikt u in 10 minuten lopend het gezellige centrum van La Rosière, waar diverse bars, restaurants en winkels zijn.
    Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten: je kunt kilometerslange wandel- of mountainbiketochten maken en genieten in de warme Alpenzon van de prachtige vergezichten op de diverse terrasjes. Een uitstekende keuze voor een geslaagde vakantie!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Montvalezan

    WeatherAPI.com