Parc Madeleine 6

    Chaletpark Parc Madeleine is in lokale, traditionele stijl met veel hout en natuursteen gebouwd en heeft daardoor een warme uitstraling. Een comfortabel vakantieadres voor een ontspannen wintersport- of actieve zomervakantie.
    Vanuit uw woning stapt u 's ochtends direct de piste op en skiet u gemakkelijk naar de stoeltjeslift Lune Bleue die u direct het skigebied in brengt. Samen met skidorp Valmorel vormt Saint-François Longchamps het aantrekkelijke skigebied Le Grand Domaine; het beschikt in totaal over 165 kilometer aan mooie pistes.

    Het centrum van Saint François Longchamp ligt op loopafstand en biedt verschillende restaurants, barretjes en winkels. In het dorp is een openbaar wellnesscentrum met zwembad, sauna, hammam en jacuzzi.
    Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten; er zijn vele wandel- en fietsroutes, u kunt met de hulp van een gids door gaten springen of langs watervallen glijden tijdens een dagje ‘canyoning’. U kunt Saint-François Longchamps natuurlijk niet verlaten voordat u de Col de La Madeleine (2550 m hoogte) heeft beklommen en het prachtige uitzicht over de Maurienne-vallei in het zuiden en de Tarantaise-vallei in het noorden heeft gezien. Geniet in de warme Alpenzon van prachtige vergezichten op diverse terrasjes.

    Chaletpark Parc Madeleine is gelegen op ca. 1750 m aan de piste, schuin boven het centrum van het familiedorpje Saint-François Longchamps in de Maurienne Vallei.
    Het chaletpark beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met de receptie, een gezellige bar, lounge, open haard, televisie, biljart, tafeltennis, speelhoek en buiten op het zonneterras kunt u genieten van het winterzonnetje! De lounge heeft een restaurant-gedeelte waar bij voldoende animo 1 à 2 x per week kan worden gedineerd. Eén plaats in de parkeergarage is bij uw verblijf inbegrepen. Er zijn gratis skilockers bij elk chalet of onder de appartementen.
    Ook de eindschoonmaak en het gebruik van bedlinnen (met opgemaakte bedden bij aankomst) zijn bij de prijs inbegrepen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-François-Longchamp

    WeatherAPI.com