UitstekendBelvilla9.1

Chalet Le Passe-Temps

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Saint-Jean-d'Aulps

  • 12
  • 5
Chalet Le Passe-Temps

    Het chalet is gelegen in het dorpje St. Jean d'Aulps, op slechts enkele kilometers afstand van het grootste aaneengesloten skigebied van Europa, les Portes du Soleil in de Franse Alpen. Dit kindvriendelijke chalet heeft een ruime, smaakvol ingerichte woonkamer met haardkachel (gratis hout) en een volledig ingerichte, luxe keuken met een gezellige bar. Satelliet TV met Nederlandse zenders en gratis Wifi.

    De slaapkamers op de eerste verdieping hebben ieder een eigen douche en balkon. De vijfde slaapkamer bevindt zich in het souterrain en heeft zijn eigen badkamer met ligbad. Ook is er een riante sauna en relaxruimte gerealiseerd voor 4 tot 6 personen.

    Rondom het chalet vindt u ruime terrassen met een apart speelplaatsje voor de kinderen. Er is parkeerruimte voor vier auto’s (twee overdekt).

    Het skigebied biedt ruim 600 km aan skipistes en strekt zich uit over zowel Frankrijk als Zwitserland. De streek is ideaal voor sportieve activiteiten. In de directe omgeving is het mogelijk om bijvoorbeeld te wandelen, wielrennen, raften en bergbeklimmen. Breng ook eens een bezoek aan één van de cultuurrijke steden in de nabije omgeving, zoals de Zwitserse steden Genève en Montreux of de Franse stad Annecy.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Jean-d'Aulps

    WeatherAPI.com