Les Alpages de Reberty

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Saint Martin De Belleville
vanaf 4003


Omschrijving

De residentie ligt in Reberty 2000, hoog in het resort, en biedt luxe appartementen met 4 houten en stenen chalets. Het 'Deep Nature Spa®'-gebied van Algotherm wacht op uw bezoek om fantastische momenten van welzijn te bieden. Pierre & Vacances Premium Les Alpages de Reberty-residentie in Les Menuires heeft een authentieke alpine charme met zijn ruime en comfortabele houten en stenen skiresorts in chaletstijl met kookfaciliteiten. De skivakantie-appartementen zijn ideaal om tot rust te komen na een zware dag op de piste. De residentie bevindt zich in het gebied boven Les Menuires dat bekend staat als Reberty 2000 en profiteert van het skiën langs de piste, zodat onze gasten eenvoudig toegang hebben tot de pistes. Er zijn een aantal schoonheids- en ontspanningsbehandelingen beschikbaar in de spa - het is ook mogelijk om uw behandelingen vooraf te reserveren om uw plaats te garanderen!

Appartement 2/3 slaapkamers voor 7 personen - Duplex Uitzonderlijk
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 toilet. Woonruimte beschrijving: 1 slaapbank voor twee personen (2 slaapplaatsen) en 1 sofa. Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 bad en 1 douche met 1 toilet. Andere beschrijving: Deze accommodatie biedt meer ruimte, een spectaculair uitzicht en een open haard.
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 toilet. Beschrijving van de woonkamer: 1 slaapbank (voor 2 personen) en 1 sofa. Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 bad en 1 douche met 1 toilet. Anderen beschrijving: Deze accommodatie biedt meer ruimte, een spectaculair uitzicht en een open haard.


close