Le Valset 5

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Saint-Martin-De-Belleville
vanaf614


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Le Valset ligt gunstig en mooi bij de entree tot het dorp, op slecht 100m van de Goitschelpiste en de eerste skilift. Het levendige centrum met diverse bars, restaurants, terrasjes en winkels ligt op loopafstand.
De centrale receptie ligt op ca. 30m in Résidence l'Altineige. Auto’s dienen in Val Thorens in de vele openbare parkeergarages ondergebracht te worden (tegen betaling).

Résidence Le Valset ligt in Val Thorens, op 2300 meter hoogte, in het schitterende skigebied Les Trois Vallées. Val Thorens is het hoogstgelegen skidorp van Europa met ongekende ski- en snowboardmogelijkheden, zowel voor beginners als gevorderden. Daarnaast kun je er natuurlijk heerlijke (sneeuw)wandelingen maken. Het dorp is autoluw en geeft voetgangers de ruimte.
Omdat het dorp zo hoog ligt, kan men er van november tot mei van de sneeuw genieten. In Val Thorens zijn ook veel andere activiteiten mogelijk, zoals quadrijden, paragliden en ijscircuit voor auto's. En na het skiën komt het dorp Val Thorens tot leven met vuurwerk, live-optredens, bowlingbaan en vele restaurants en uitgaansmogelijkheden.
Résidence Le Valset is een goede middenklasser met recent gerenoveerde appartementen. De kitchenettes en badkamers zijn flink aangepakt. Een doelmatig vakantieadres voor een ontspannen wintersport- of actieve zomervakantie. Het ligt vrijwel aan de piste met op korte afstand de eerste skilift.
Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten: je kunt kilometerslange wandel- of mountainbiketochten maken en genieten in de warme Alpenzon van de prachtige vergezichten op de diverse terrasjes. Een uitstekende keuze voor een geslaagde vakantie!


close