Zeer goedBelvilla8.9

Grand Villa St Paul

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Saint-Paul-Trois-Châteaux

  • 9
  • 4
Grand Villa St Paul

    Prachtige villa met privé zwembad vlakbij het pittoreske plaatjse Saint Paul Trois Chateaux. Doordat de villa is gebouwd tegen een rots bestaat de woning uit verschillende niveaus en heeft u vanaf het bovenste niveau en terras u een magnifiek uitzicht heeft over de omgeving en de Mont Ventoux.

    Ideale villa voor samenreizende families en grote gezinnen!

    De villa heeft twee entrées, één op de bovenverdieping en één op de benedenverdieping. Via de entree loopt u via een steil pad naar de 'entree principal' op de bovenverdieping. Hier betreedt u via de entree de woonkamer met zithoek en open keuken. Op deze etage vindt u ook de Master bedroom en badkamer met douchecabine en bad. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras met zithoek vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de omliggende bergen en in de vertre de Mont Ventoux. Vanuit hier heeft u ook vrij uitzicht over zwembad wat beneden, onderaan de woning ligt. Naast dit terras ligt een tweede overdekt terras met tuinmeubilair en ligstoelen.

    U bereikt elk niveau van de woning via enkele treden.
    Op het niveau onder de woonkamer bevindt zich een (kleine) kinderslaapkamer met stapelbed met uitschuifbed. Via een schuifdeur bereikt u de aanliggende badkamer met douche en toilet.
    Via enkele treden naar beneden bereikt u de derde slaapkamer met 2persoons bed en aanliggende badkamer met douche en toilet.

    Het onderste gedeelte van de woning bestaat uit een studio met eigen privé opgang. Via een tussendoor heeft u ook vanuit de woning toegang tot deze ruimte. Hier vindt u woonkamertje met kitchenette, een slaapkamer met 2 persoons bed en aparte badkamer met douche en apart toilet.

    N.B. Door de verschillende niveaus is de woning niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

    Deze woning is centraal gelegen, tussen de Drome en de Ardeche en een perfecte uitvalbasis om beide streken met bekende stadjes en provinciaalse dorpjes goed te ontdekken. Op een klein half uurtje rijden vindt u verschillende bekende provinciaalse dorpjes zoals Vaison la Romaine, Vinsobres of Nyons. Aan de andere kant vindt u de prachtige Ardeche met zijn bekende Gorges (45km) en de Gard met bekende dorpjes zoals Montclus en Aiguèze (25km). Voor jong en oud genoeg te doen!

    Vergeet ook geen bezoekje te brengen aan een van de leuke lokale Provençaalse marktjes waar u zich kunt verlekkeren aan alle lokale producten.

    Voor een prachtige avondwandeling loopt u naar de eeuwenoude kapel Chapelle Sainte-Juste op slechts 2.5 km van het centrum van Saint Paul Trois Chtaeaux. Hier vindt u een adembenemend panoramisch uitzicht heeft over de vallei en de Mont Ventoux.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Paul-Trois-Châteaux

    WeatherAPI.com