Villa St Paul

    Deze prachtige villa met privézwembad ligt vlak bij het pittoreske plaatsje Saint Paul Trois Chateaux. Doordat de villa is gebouwd tegen een rots bestaat de woning uit verschillende niveaus en heeft u vanaf het bovenste niveau en terras een magnifiek uitzicht over de omgeving en de Mont Ventoux.

    De villa heeft een ingang op de bovenverdieping. Een vrij steil pad leidt naar de "hoofdingang" op de bovenverdieping. Hier komt u binnen in de woonkamer met zit- en eethoek en een open keuken. Op dezelfde verdieping heeft u de masterbedroom met een bed 160 en een badkamer met douche en bad. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras met een zitkamer van waaruit u kunt genieten van een fantastisch uitzicht op de omliggende bergen en verderop de Mont Ventoux. U heeft ook een vrij uitzicht op het zwembad. Naast dit terras vindt u een tweede overdekt terras met tuinmeubilair en ligstoelen.

    Elke verdieping van het huis is bereikbaar via een paar treden.
    Boven, onder de woonkamer, bevindt zich een (kleine) kinderkamer met een stapelbed en een onderschuifbed. Via de schuifdeur komt u in de aangrenzende badkamer met douche en toilet.
    Een paar stappen naar beneden leiden u naar de 3e slaapkamer met een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met douche en toilet.

    N.B. Door de indeling op meerdere verdiepingen is dit huis niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

    Ideaal gelegen tussen de Drôme en de Ardèche, is het huis een perfect uitgangspunt voor het verkennen van beide regio's bezaaid met beroemde stadjes en typische Provençaalse dorpjes. Slechts een half uurtje rijden brengt u naar enkele van de beroemdste dorpen van de Provence zoals Vaison la Romaine, Vinsobres of Nyons. Vanaf de andere kant ontdekt u de prachtige Ardèche met zijn beroemde Gorges (45 km) en de Gard met zijn dorpjes als Montclus en Aiguèze (25 km). Activiteiten voor jong en oud!

    Mis niet om de zeer gezellige Provençaalse markten te bezoeken en te genieten van de verscheidenheid aan lokale producten.

    Als u zin heeft in een mooie avondwandeling, ga dan naar de eeuwenoude kapel Sainte-Juste, op slechts 2,5 km van het centrum van Saint Paul Trois Châteaux. Daar kunt u een adembenemend uitzicht op de vallei en de Mont Ventoux bewonderen.

    Deze woning maakt deel uit van een huis, maar het andere deel (een studio voor 2/4 personen, wordt niet verhuurd tijdens uw aanwezigheid). Het gedeelte is gewoon gesloten en niet toegankelijk (geen andere huurders aanwezig tijdens uw verblijf). Zie referentie FR-00025-00-1.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Paul-Trois-Châteaux

    WeatherAPI.com