Santa Terra 1

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Tignes
vanaf1845


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence Santa Terra biedt een zeer comfortabel vakantieadres temidden van een heus wintersportmekka. Samen met Val d’Isère vormt Tignes een zeer uitgestrekt en uitnodigend skidomein (vroeger bekend als ‘Espace Killy’). Met bar/restaurant ‘Les Follies Douces’ heeft men hier een geweldige après-ski troef in handen.
De residentie biedt de mogelijkheid ontbijt, maaltijden en boodschappen te bestellen en te laten bezorgen direct aan uw appartement. Verder is het mogelijk raclette, spelletjes en DVD te reserveren bij de receptie.

Tignes bestaat uit een paar wijken: het traditionele Les Brévières, het opkomende Tignes 1800, het centrale Le Lac en het levendige Val Claret. De laatste 2 zijn decennia geleden speciaal voor de winter- en bergsport ontwikkeld. Er rijden pendelbussen tussen de diverse wijken.
Via de bergtrein in Le Val Claret reist u in enkele minuten naar de gletjser van La Grande Motte op 3050 m hoogte.
Naast het skiën en snowboarden zijn er vele andere activiteiten, zoals tochten met sneeuwscooters of hondenslee, wandelingen met sneeuwschoenen, het wellness-centrum, langlaufen, duiken onder ijs of karten op ijs!

Dankzij zijn zeer hoge ligging leent Tignes zich tot zomerskiën; vanuit Val Claret zijn er in de zomer ook geopende liften. Daarnaast kun je natuurlijk allerlei andere sporten beoefenen, zoals bijvoorbeeld paragliden. Voor de tennisliefhebber zijn er indoor- en outdoortennisbanen. Wandelen in dit ongerepte gebied is verrassend; de natuur toont hier vele gezichten.


close