Belvilla-

Le Hameau Du Borsat 4

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Tignes

  • 5
  • 1
Le Hameau Du Borsat 4

    Résidence Le Hameau du Borsat ligt vrij rustig, wat hoger in de wijk, nabij de pistes en op ca 250m van de eerste skiliften. Het ligt op maar liefst 2100m hoogte in de wijk Val Claret. Op loopafstand zijn gezellige bars, restaurants, winkels en skischool.
    De résidence heeft een receptie en liften . Auto’s dienen in de openbare parkeergarage (op ca. 400m) geparkeerd te worden.
    Het sportieve skidorp Tignes staat garant voor een wintersportvakantie op topniveau. Met Val d’Isère vormt het een zeer uitgestrekt en hooggelegen skigebied (vroeger Espace Killy geheten). Hier is elke wintersporter aan het juiste adres.

    Résidence Le Hameau du Borsat is een modern gebouw dat gunstig is gelegen in de wijk Val Claret van wintersportmekka Tignes. Samen met Val d’Isère vormt Tignes een zeer uitgestrekt en uitnodigend skidomein. Met bar/restaurant ‘Les Follies Douces’ heeft dit skigebied een geweldige après-ski troef in handen.
    Tignes bestaat uit een paar wijken: het traditionele Les Brevières, het centrale Le Lac en het levendige Val Claret. De laatste twee zijn decennia geleden speciaal voor de winter- en bergsport ontwikkeld. Er rijden pendelbussen tussen de diverse wijken.
    In Le Val Claret liggen de residenties dichtbij de bergtrein die in enkele minuten naar de gletsjer van La Grande Motte reist op 3050 m hoogte.
    Naast het skiën en snowboarden zijn er vele andere activiteiten, zoals tochten met een sneeuwscooter of hondenslee, wandelingen met sneeuwschoenen, het wellness-centrum, langlaufen, duiken onder ijs of karten op ijs!

    Dankzij zijn zeer hoge ligging leent Tignes zich tot zomerskiën. Daarnaast kun je natuurlijk allerlei andere sporten beoefenen, zoals bijvoorbeeld paragliden. Voor de tennisliefhebber zijn er indoor- en outdoortennisbanen. Wandelen in dit ongerepte gebied is verrassend; de natuur toont hier vele gezichten.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Tignes

    WeatherAPI.com