Chalet Skadi 2

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Val-D'isère
vanaf2184


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Zowel in de zomer als in de winter biedt Chalet Skadi het gemak van een zeer gunstige ligging op ca. 700m van het centrum van het charmante Val d’Isère. In de winter liggen de skischool en de pistes met de eerste liften op ca. 400m loopafstand. De Spar ligt op ca. 100m.
Chalet Skadi beschikt over een receptie (24/7 geopend), gezellige lobby met biljart en tafelvoetbal, bagageruimte, wasservice, broodjesservice, skiberging met individuele skikluisjes met schoenendrogers en een parkeergarage (tegen betaling).
In 'Les Bains du Montana', de eigen Spa van Chalet Skadi, kun je ontspannen in het verwarmde binnenzwembad, de jacuzzi, de sauna en de hammam. Schoonheidsbehandelingen en massages zijn tegen betaling mogelijk.
Val d’Isère ligt in het zeer uitgestekte skigebied Espace Killy. Samen met Tignes vormt dit één van de grootste en aantrekkelijkste skidomeinen van Frankrijk. Ook de après-ski is hier natuurlijk ‘hip-and-happening’; La Folie Douce biedt het allemaal.
In de zomermaanden zijn er uiteraard vele bergsporten te ondernemen. Val d’Isère vormt het aantrekkelijke middelpunt van een actieve zomervakantie in de Franse Alpen. Het hoogste puntje van de fraaie Col d’Iseran – de hoogste verharde bergpas van de Alpen en Europa op 2770 m- moet natuurlijk wel even worden bezocht.


close