Belvilla-

Residence Le Hameau De Valloire 5

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Valloire

  • 7
  • 3
Residence Le Hameau De Valloire 5

    Valloire is een traditioneel bergdorp en is verbonden met Valmeiner (1500 en 1800) door het skigebied Galibier Thabor. Dit skigebied biedt 150 km aan skipistes voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn optimale sneeuwcondities van december tot april, mede dankzij de vele sneeuwkanonnen. Tevens is er een snowpark, half-pipe en ski-cross.
    Iedere januari organiseert Valloire een internationale ijssculpturen wedstrijd met honderden artiesten.
    Andere activiteiten buiten het skiën behoren ook tot de mogelijkheden in Valloire, zoals; langlaufen, een rit met een hondenslee, sneeuwschoenwandelingen, parasailen, schaatsen en bowlen. In het dorp is ook een bioscoop en er zijn verschilldende discotheken. Kortom voor ieder wat wils!
    De rustig gelegen residentie le Hameau de Valloire bestaat uit 67 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen (met lift) en ligt 1,5 km van het centrum en 1,2 km van de skiliften. Er rijden ook regelmatig gratis skibussen naar de pistes. Elk appartement heeft zijn eigen skiberging.
    Tijdens uw verblijf het u gratis toegang tot het overdekte verwarmde zwembad, de fitness en de squash zalen. Materiaal kunt u gratis huren zolang het beschikbaar is.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Valloire

    WeatherAPI.com