Le Domaine Des Hauts De Salavas 5

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Vallon-Pont-D'arc
vanaf493


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Vakantiepark Le Domaine des Hauts de Salavas is een ruim opgezet en modern vakantiepark. Het park is opgedeeld in een paar kleine wijkjes waar de geschakelde vakantiewoningen bij elkaar liggen. Centraal op het park ligt de receptie, het multi-sportterrein, een jeu-de-boulesbaan, een speeltuin en maar liefst twee grote zwembaden. Een groot zwembad beschikt over glijbanen en een kinderbad. In het hoogseizoen is er zelfs (Nederlandstalige) animatie voor kinderen van 4 t/m 15 jaar oud. Ook in de avond is er voor jong en oud animatie en vertier. Op het park is ook een broodservice beschikbaar.

Het vakantiepark ligt in Salavas, om de hoek bij de Pont dArc en op slechts 2 km van het gezellige Vallon-Pont-dArc met vele terrasjes en winkels. De Pont dArc is een natuurlijke kalkstenenbrug over de Ardèche. De brug is in de loop van duizenden jaren ontstaan door erosie. Het is prachtig om dit stuk per kano te ontdekken, dit kan vanuit Vallon-Pont-dArc. Langs de rivier zijn overal strandjes te vinden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Bezoek ook eens de beroemde dolmen en grotten zoals Aven dOrgnac op 15 km en Aven Marzal op 20 km. Ook het uitzichtpunt Rocher de Sampzon op 8 km een aanrader. Ook leuk om te bezoeken zijn de talloze pittoreske en middeleeuwse dorpjes, waaronder Labeaume (16 km), Balazuc (20 km), Vogüé (22 km) en Largentières op 25 km.


close