Belvilla-

Le Grand Panorama I 5

Frankrijk auvergne-rhone-alpes Valmeinier

  • 6
  • 2
Le Grand Panorama I 5

    Résidence Le Grand Panorama II ligt gunstig tegen de heuvel in het wijkje ‘Quartier La Saussette’ in Valmeinier 1800. Het ligt op slechts 50 tot 100m van de piste; en ca. 800m van het centrum met de bars, restaurants en winkeltjes. De résidence biedt een receptie/lounge met biljard, een verwarmd overdekt zwembad (gratis), een sauna (tegen betaling), liften en was- en droogmachines. Parkeren kan tegen betaling in de parkeergarage.

    Résidence Le Grand Panorama II ligt gunstig vlakbij de piste. Vanaf de résidence neem je de makkelijke groene Epilobes-piste naar de stoeltjeslift Le Roi. Bovenaan deze lift kun je over de groene Chardons- of de blauwe Violettes-piste naar Valmeinier 1800. Vanuit het dorp kom je met de Epilobes-piste ook weer terug bij je accommodatie.
    Tussen het wijkje La Saussette en het 800 m verderop gelegen centrum van Valmeinier 1800 pendelt (in de winter) de hele dag een gratis skibus (08:30 – 18:00); maar met een wandelingetje van slechts 10 minuten ben je er ook zo.
    Valmeinier bestaat uit het oude dorp op ca. 1500m. hoogte en het nieuwe wintersportdeel op 1800m. Het uitgestekte skigebied Galibier-Thabor verbindt de wintesportoorden Valloire en Valmeinier en staat garant voor een familievriendelijke wintersportvakantie.

    Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten; er zijn o.a. vele wandel- en moutainbike-routes. Geniet in de warme Alpenzon van prachtige vergezichten op de diverse terrasjes.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Valmeinier

    WeatherAPI.com