Crystal Blanc 2

    Résidence Le Crystal Blanc ligt rustig, wat hoger in het sfeervolle dorpje. In de directe omgeving is een gezellig plein met terrasjes, kleine supermarkt en de skiverhuur SkiSet. De résidence ligt op ca. 500m van de télecabine die de mooie pistes hier bereikbaar maakt. Door de vele roltrappen in het dorp is dit een makkelijk te belopen afstand. Het pittoreske bergdorpje Vaujany biedt directe en snelle toegang tot het uitgestrekte skidomein ‘Alpe d’Huez Grand Domaine’. Hier zijn vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau’s.
    De résidence biedt een receptie, een verwarmd overdekt zwembad en fitnesszaal (gratis) en een hammam (tegen betaling). Parkeren kan in de gratis parkeergarage.

    Résidence Le Crystal Blanc is vooral geschikt voor gasten die de authenticiteit van een echt bergdorpje zoeken en toch een goede aansluiting op een groot skidomein wensen.
    Het gebouw bestaat uit enkele verbonden, mooie chalets die in lokale stijl zijn gebouwd met gebruik van veel hout en natuursteen.
    Vaujany ligt op ca. 1250m en maakt deel uit van het superskigebied van Alpe d'Huez Grand Domaine. Het behoort tot één van de grootste skigebieden van Frankrijk. Door de ca. 240 km aan pistes vindt ieder niveau skiër of snowboarder een piste die voor hem of haar geschikt is. De naam ‘Alpe d’Huez Grand Domaine’ vervangt de vroegere naam ‘Les Grandes Rousses’. Het eigen skigebied van Vaujany is zeer de moeite waard; mooie pistes met authentieke boeren herbergen.
    Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten; er zijn o.a. vele wandel- en fietsroutes. De Alpe d’Huez is vooral bekend vanwege de mooie gevechten die hier tijdens de Tour de France plaatsvinden. Geniet in de warme Alpenzon van prachtige vergezichten op diverse terrasjes.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vaujany

    WeatherAPI.com