La Cascade - Les Epinettes 5

Frankrijk, Auvergne-Rhône-Alpes, Vaujany
vanaf569


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Résidence La Cascade-Les Epinettes ligt gunstig in het centrum van het gezellige dorpje; winkels en restaurants ‘om de hoek’. Het ligt op slechts 50 m. van de télecabine Arpette. Het authentieke bergdorpje Vaujany biedt directe en snelle toegang tot het uitgestrekte skidomein van Alpe d’Huez Grand Domaine, met maar liefst 250 km. pistes. Hier zijn vele mogelijkheden voor wintersporters van alle niveau’s.
De résidence biedt een receptie, een verwarmd overdekt zwembad en fitnesszaal (gratis) en een sauna en hammam (tegen betaling). Parkeren kan in de gratis publieke parkeergarage.

Résidence La Cascade-Les Epinettes is vooral geschikt voor families en gasten die de authenticiteit van een echt bergdorpje zoeken en toch een goede aansluiting op een groot skidomein wensen.
Vaujany ligt op ca. 1250 m. en maakt deel uit van het superskigebied ‘Alpe d'Huez Grand Domaine’. Het behoort tot één van de grootste skigebieden van Frankrijk. Door de ca. 240 km. aan pistes vindt ieder niveau skiër of snowboarder een piste die voor hem of haar geschikt is. De naam ‘Alpe d’Huez Grand Domaine’ vervangt de vroegere naam ‘Les Grandes Rousses’. Het eigen skigebied van Vaujany is zeer de moeite waard; mooie pistes met authentieke boeren herbergen.
Ook in de zomer bruist het hier van de sportieve bergactiviteiten; er zijn o.a. vele wandel- en fietsroutes. De Alpe d’Huez is vooral bekend vanwege de mooie gevechten die hier tijdens de Tour de France plaatsvinden. Geniet in de warme Alpenzon van prachtige vergezichten op diverse terrasjes.


close