Maison De Vacances Bouix

Frankrijk, Bourgogne-Franche-Comté, Bouix
vanaf852


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze prachtig gerenoveerde gezinswoning (begin 19e eeuw) voor maximaal 9 personen ligt op slechts 2 uur rijden van Parijs!

De omgeving is groen en bosrijk; de grote tuin (1000 m2) is volledig omheind. Uw kinderen kunnen zich dus in alle veiligheid vermaken terwijl u - de volwassenen - de barbecue klaarmaakt.

Net achter het huis kunt u al een van de vele gemarkeerde routes in de omgeving nemen (tussen 3 en 15 km). Een waar paradijs voor natuurliefhebbers, of ze nu te voet of met de fiets reizen (wetende dat fietsen tegen betaling voor u ter beschikking kunnen worden gesteld)! Daarnaast zijn er 3 golfbanen binnen 40 minuten rijden van Bouy. Visliefhebbers zullen niet worden overtroffen, omdat ze zich in de omgeving kunnen uitleven.

Ter informatie, Bouix is een Franse gemeente die bevoegd is om wijnen te produceren uit de volgende benamingen:
- Bourgogne aligoté
- Bourgogne
- Bourgogne Passe-tout-granen
- Coteaux Bourguignons
- Crémant de Bourgogne
- Bourgogne mousserend

Bij de biologische ambachtelijke bakkerij in Cours (6 km) kunt u baguettes en croissants kopen voor fijnproevers.

10 minuten met de auto scheidt u van Chatillon-sur-Seine, een plaats die typisch is voor de regio. Dit is waarschijnlijk waar u uw boodschappen gaat doen.

Zin in Bourgondische producten? Ga dan naar de lokale markten en verken Chablis (55 km) dat wereldwijd bekend staat om zijn wijnen. De beroemde "Route des Grand Crus" ligt op slechts een uur rijden met de auto!

Kortom, dit huis is perfect voor het hele gezin. U zult samen genieten van de schoonheden en geneugten van Bourgondië!


close