La Chantenay

    In een groen, glooiend landschap ligt deze prachtige villa met verwarmd zwembad (5 x 10 m, verwarmd in mei/juni/september) en grote tuin in de Bourgogne, vlak bij de grens met de Auvergne. Uw vakantiehuis is modern en met smaak ingericht en is van alle gemakken voorzien. U heeft hier rust, het enige dat u hoort zijn de vogels en de schaapjes in het aangrenzende weiland.

    Neem `s ochtends een duik in het zwembad en ontbijt op het terras in de schaduw voor het huis. In het centrum van het dorp Chantenay-Saint-Imbert (2 km) is een goede bakker. In dit typisch Franse dorp kunt u terecht voor al uw boodschappen.
    Lees een boek in de schaduw in de hangmat terwijl de kinderen zich vermaken in de grote (omheinde) tuin, op het speeltoestel of in het zwembad.

    Toch een uitstapje? Verken de prachtige natuur in de Morvan, waar u heerlijk kunt wandelen. De mooie oude stad Nevers gelegen aan de Loire is de hoofdstad van het departement. (30 km). Struin door het leuke oude centrum met veel pleintjes waar je kan neerstrijken voor een plat du jour. Ook Decize (30 km) en Moulins (20 km) zijn de moeite waard. Koop op één van de lokale heerlijke streekproducten en Bourgogne wijn voor de barbecue `s avonds!
    La bonne vie!

    NB zwembad open begin mei tot eind september, niet verwarmd in juli/augustus.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Chantenay-Saint-Imbert

    WeatherAPI.com