Gite 6 Pers Bellevue - Le-Chardonneret

Frankrijk, Bourgogne-Franche-Comté, Cuzy
vanaf502


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Tot 6 honden mogelijk op aanvraag!

Natuur- en hondenliefhebbers opgelet: dit fijne vakantiehuis heeft een geheel omheinde tuin (hek 1 m hoog) en is gelegen op een heuvel. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het ruime terras met prachtig uitzicht.

Er zijn twee terrassen: één voor het huis en één achter het huis dus u kunt altijd in de zon of de schaduw een fijn plekje vinden om te eten of eindelijk dat boek uit te lezen. Het terrein is geheel omheind en achter het huis zit nog een aparte omheinde tuin, afsluitbaar via een hek.

Maak overdag een wandeling in de prachtige omgeving, bezoek één van de kastelen of leuke plaatsjes, brocantes of markten. In uw vakantiehuis ligt er veel informatie over bezienswaardigheden in de omgeving voor u klaar.

In het gezellig stadje Luzy (7 km) vindt u gezellige restaurants en terrasjes. Ook kunt u hier terecht voor alle boodschappen, in de grote supermarkten of op de een wekelijkse markt.

Maak `s avonds de barbecue aan en geniet in de tuin met een goed glas bourgogne wijn van de vergezichten en de rust.

NB In de winter is de verwarming inclusief.


NB: gasten mogen gebruik maken van het zwembad van de appartementen die liggen hoger op de heuvel, achter de vakanatiewoning (5 minuten lopen)


close