Gite Belle Vue 12 P

Frankrijk, Bourgogne-Franche-Comté, Cuzy
vanaf884


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Dit vakantiehuis bestaat uit 2 afzonderlijke gedeeltes met eigen ingang, keuken, woon- en badkamer. Er is een deur tussen de twee woningen waardoor het één geheel wordt.
Ideaal als u reist met 2 gezinnen of met een groep vrienden.

Ideaal is ook de geheel omheinde tuin (hek 1 m hoog). Uw vakantiehuis is gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht. De honden mogen ook mee! (Meer dan 3 honden mogelijk op aanvraag!)

Er zijn meerdere terrassen dus u kunt altijd in de zon of de schaduw een fijn plekje vinden om te eten of eindelijk dat boek uit te lezen. Het terrein is geheel omheind en achter de tuin zit nog een aparte omheinde tuin, afsluitbaar via een hek. In de tuin is een grote tafel waar u met z`n alleen heerlijk kunt barbecueën genietend van het uitzicht.

Maak overdag een wandeling in de prachtige omgeving, bezoek één van de kastelen of leuke plaatsjes, brocantes of markten. In uw vakantiehuis ligt er veel informatie over bezienswaardigheden in de omgeving voor u klaar.
In het gezellig stadje Luzy (7 km) vindt u gezellige restaurants en terrasjes. Ook kunt u hier terecht voor alle boodschappen, in de grote supermarkten of op de een wekelijkse markt.
Maak `s avonds de barbecue aan en geniet in de tuin met een goed glas bourgogne wijn van de vergezichten en de rust.

NB In de winter is de verwarming inclusief.

ZWEMBAD: gasten mogen gebruik maken van het zwembad van de appartementen die liggen hoger op de heuvel, achter de vakanatiewoning (5 minuten lopen)


close