Gite 4 Pers Tranquilité Proche Macon

Frankrijk, Bourgogne-Franche-Comté, Gite 4 Pers Tranquilité Proche Macon
vanaf283


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Verscholen tussen de heuvels en de wijngaarden, ligt deze gerenoveerde gite aan het einde van een doodlopende weg, dus in alle rust! U loopt zo het bos in. Echter, op nog geen tien minuten rijden bent u in Macon met al haar winkels en gezellige pleinen met restaurants.

De vriendelijke eigenaren wonen aan de andere kant van de woning (geen zichtcontact!). Zij voorzien u graag van tips over leuke uitstapjes en goede restaurants.

Dit is een perfect uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. De wijngaarden van Macon en Beaujolais… of bijvoorbeeld het gezellige toeristische stadje Cluny (15 km)…

Dagje fietsen? In Charnay- Condemines kunt u (tevens elektrische) fietsen huren voor een mooie fietstocht over de aangelegde fietspaden in de omgeving. (Voie verte)

Dagje waterpret? Ga naar het (binnen- en buiten) zwembad in Macon of: op 15 mn rijden: is de ‘base de loisirs de Cormoranche’: Een groot (zwem)meer met o.a restaurant, outdoor laser game, kayak, waterfietsen, vissen, fietsverhuur.

Leuk voor de kleintjes: een grote binnenspeeltuin (Royal Kids Macon 6 km). Meer avontuurlijk is het bomenklimpark waar je van boom naar boom klimt.

Kortom: een ideale basis om leuke dingen te doen, en `s avonds tijdens de BBQ genieten van een glas Macon en de mooie groene omgeving!


close