Zeer goedBelvilla8.6

Villa 8 Pers Piscine

Frankrijk bourgogne-franche-comte Martigny-le-Comte

  • 8
  • 4
Villa 8 Pers Piscine

    Geheel privé zit u aan het (verwarmde) zwembad van dit mooie vakantiehuis. Wat een prachtige plek!

    Dit herenhuis uit 1892 behoorde ooit aan het Chateau de Martigny le Comte. Dit kasteel ligt achter het huis en wordt nog steeds bewoond door de comptesse.

    Uw vakantie huis ademt de Franse sfeer uit en is ideaal voor twee gezinnen met vier slaapkamers en twee badkamers. Het ligt tussen de heuvels in het rustig gelegen dorpje Martigny le Comte.

    Het zwembad met roldek (9m x 4m, 1,5m diep via trap) is –indien het weer toelaat- geopend vanaf ca 25 april en is bijna altijd 27 graden.

    Te voet loopt u in een paar minuten naar de bakker, die ook dienst doet als minimarkt. Geniet van verse croissants en stokbrood op het terras onder de bomen, alvorens u plaats neemt op een bedje aan het zwembad om in alle rust een boek te lezen.

    Wandelen kan ook direct vanaf huis: er zijn verschillende aangegeven wandelroutes door de prachtige omgeving die starten vanaf het dorpsplein.

    Bourgondisch genieten? Maak een dagtocht naar de wijnvelden van Macon of richting Beaune en de route des Grand Crus om de beste wijnen te proeven. Binnen 20 km vindt u meerdere restaurants waaronder 2 Michelin restaurants. Of koop op één van de markten in de omgeving verse streekproducten en geniet van een BBQ avond bij uw vakantiehuis. Santé!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Martigny-le-Comte

    WeatherAPI.com