Prachtig met smaak gerestaureerd dorpshuis met fijne tuin, in Bourgogne

Frankrijk, Bourgogne-Franche-Comté, Poil
vanaf1078


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

L'ancienne epicerie is een oude kruidenierszaak/bar tabac gelegen in het landelijke dorpje Poil. Het vakantiehuis in de Bourgogne biedt ruimte voor 4 personen en is ideaal voor een familie- of groepsvakantie. Er zijn drie slaapkamers met eigen badkamer, een ruime woonkeuken en een huiskamer/televisiekamer met slaapbank. Het pand is in 2018 geheel gerenoveerd met behoud van de oude details. Achter het huis ligt een binnenplaats, met toegang tot een terrein van 3000m2.

De Morvan is een prachtig gebied om te wandelen zonder iemand tegen te komen. Je kunt er lichte en zware fietstochten maken, er is gelegenheid tot watersport, golf en bergwandelen.
In de omgeving zijn vele kastelen te bezoeken. Langs de ’Route des Ducs de Bourgogne’ zijn 16 kastelen te bezoeken die stuk voor stuk de moeite waard zijn.
Nog geen vijf kilometer verder op bevinden zich de historische overblijfselen uit de Romeinse tijd, genaamd Bibracte.

De Bourgogne is wereldberoemd vanwege de grote rode en witte wijnen die er worden geproduceerd. Een tocht langs de route des Grands Crus met een wijnproeverij en daarna genieten van de heerlijke Bourgondische keuken is voor de liefhebber een aangename dagbesteding. In de nabije omgeving zijn voldoende restaurants in diverse prijsklassen te vinden (Autun, La grande verriere),


close