Maison Ferdinand & Annelore

Frankrijk, Bourgogne-Franche-Comté, Saint-Honoré-Les-Bains
vanaf869


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze 2 gezellige vakantiehuizen liggen op 1 perceel grond van 1.019 m2 in Saint-Honoré-les-Bains, in Frankrijk. Er zijn 5 slaapkamers (1 huis met 3 slaapkamers en 1 huis met 2 slaapkamers) waar in totaal 10 personen kunnen overnachten, perfect voor een vakantie met het hele gezin of meerdere gezinnen. Daarnaast mag u een huisdier meenemen. De huizen zijn prachtig gelegen, midden in de bossen.

De omgeving is rustig maar biedt voldoende mogelijkheid voor recreatie, zo is er een golfbaan, de fietsroute ‘Tour de Bourgogne à vélo’, diverse mountainbikeroutes en wildwaterkanoën en rafting. Ook kunt u de Narvau-kloven bezoeken. Via de uitgestippelde wandelroute ontdekt u de prachtige flora en fauna van de Morvan in combinatie met houten bruggen, rotsen, klippen en een prachtige waterval.

De vakantiehuizen zijn beide sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. U heeft een grote tuin, waar u in de zomer heerlijk kunt barbecueën en kunt genieten van warme zomerdagen. De kinderen kunnen zich vermaken op de trampoline, speelkasteel met glijbaan en schommels, tafeltennis e een schommel in de eikenboom. Op het grote overdekte terras van het grote huis staat een poolbiljart, dartbord, een gezellige familietafel met rondom stoelen, buitenkachel en er hangt een insectenlamp. Het terras van het kleine huis is voorzien van een grote familietafel met stoelen, houtkachel en een insectenlamp.

Op 200 meter is een camping waar u tegen een geringe vergoeding gebruik kunt maken van het zwembad, zonnebedden en parasol. Op 400 meter vindt u het gemeente zwembad met een openlucht zwembad en een binnenbad.

Op 50 meter met van het huis loop u zo het bos, waar u uren kunt wandelen zonder iemand tegen te komen.


close