Zeer goedBelvilla8.5

Maison De Vacances Tannay

Frankrijk bourgogne-franche-comte Saizy

  • 3
  • 2
Maison De Vacances Tannay

    Vis- en natuurliefhebbers opgelet: halfvrijstaand vakantiehuis gelegen in een piepklein gehucht met slechts enkele tientallen inwoners, gelegen in de omgeving van Saizy. De woning, die vroeger dienst deed als paardenstal, is recentelijk gerenoveerd en biedt nu heerlijk modern comfort. Let op de nog aanwezige authentieke voerbakken! Restaurant, supermarkt en bakker vind je in Monceaux-le-Comte (2km). De bakker en de slager komen aan huis.

    De schitterende, verspreid in de omgeving liggende meren en riviertjes lenen zich uitstekend voor een dagje vissen. We zetten er een aantal voor je op een rij: Lac de Pannecière (30km), Lac des Settons (40km), Lac de Brassy (25km) en Etangs de Vaux et de Baye (17km). In de meeste meren is het ook heerlijk zwemmen en watersporten beoefenen. De eigenaar, die de andere kant van het huis bewoont, voorziet je graag van nuttige tips.

    Een dagje er op uit met de auto? Bezoek dan eens een van de nabij gelegen steden met hun interessante bezienswaardigheden. Het museum van kunst en geschiedenis in Clamecy (21km), de Basilique Ste Madelaine van Vezelay (17km) en het museum du Septennat van Chateau-Chinon (34km) zijn de moeite waard.

    Dit huis is geschikt voor 3 volwassenen en 1 kind.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saizy

    WeatherAPI.com