GoedBelvilla7.8

La Côte Des Blancs 20 Pers

Frankrijk bourgogne-franche-comte Vinzelles

  • 20
  • 11
La Côte Des Blancs 20 Pers

    Unieke kans: verblijf op een wijnboerderij mèt privé zwembad tussen de wijnvelden nabij Macon!

    U heeft de volledige wijnboerderij tot uw beschikking. Deze is omgebouwd en gerenoveerd met veel smaak en voorzien van alle comfort en Franse charme.

    Er zijn 2 gedeeltes die aan elkaar verbonden zijn via een gang of via het terras. Er zijn 10 slaapkamers en 8 badkamers, 2 woonkamers en 2 keukens waarvan één in een ruimte van 65m2 met een lange eettafel, open haard en grote TV, die directe toegang heeft tot het terras met de lange tafels.

    Rondom het huis is de prachtige tuin met het (omheinde) privé zwembad, welke midden tussen de prachtige wijngaard ligt. Naast het zwembad is er een schommel, trampoline en zandbad aanwezig.

    U zit op korte afstand van Macon, grote supermarkten en leuke idyllische dorpjes: er is genoeg te doen en te zien in de omgeving. Uiteraard kunt u de uitstekende Pouilly Fuissé en Macon Vinzelles proeven van het huis die op een boerderij nabij vervaardigd wordt en deze ook aanschaffen.

    Beleef onvergetelijke momenten van een gezellig verblijf met uw vrienden of familie tijdens een barbecue of een heerlijke Bourgondische maaltijd en een goed glas wijn. La bonne vie! Santé!


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vinzelles

    WeatherAPI.com