Zeer goedBelvilla8.8

Charmant Gîte Près De La Pointe Du Raz

Frankrijk bretagne Cléden-Cap-Sizun

  • 6
  • 3
Charmant Gîte Près De La Pointe Du Raz

    Charmant vakantiehuis voor 6 personen op 1 km van een prachtig strand en 10 min. van de bekende pointe du Raz. Dit oude vissershuis werd met smaak volledig gerenoveerd en ingericht. De omheinde tuin op het zuiden is beschermd tegen de wind. Een overdekt terras met tuintafel om buiten te kunnen eten. Binnen treft u een woon-/eetkamer met open haard en een volledig ingerichte open keuken. De slaapkamers bevinden zich op de 2 bovenverdiepingen.

    Vanuit het huis ligt het dichtstbijzijnde strand op 15 minuten lopen. U neemt daarvoor het bospad achter het huis. Als u altijd al een keer hebt willen windsurfen, is het nu of nooit! Windsurfen, surfen, kitesurfen, zowel voor gevorderden als beginners zijn er voldoende mogelijkheden. De pointe du Raz, is een van de bekendste plekken van Bretagne en is vanaf het vakantiehuis op 10 min. met de auto. Vele wandel- en ATB paden met prachtige uitzichten afwisselend over de Iroise-zee en de Atlantische oceaan. Het sentier des Douaniers is heel dichtbij.

    Het île de Sein ligt op enkele km afstand, u kunt er dolfijnen in hun natuurlijke omgeving zien, u kunt er duiken... De boot vertrekt van Audierne (10 km) en neemt u voor een dag mee. Bezoek ook de stad Douarnenez (30 km) met zijn typisch Bretonse sfeer, levendige kades, straatjes vol met ateliers en vissershuizen.

    Kortom een magische plek waar u niet aan voorbij mag gaan om het authentieke Bretagne te ontdekken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cléden-Cap-Sizun

    WeatherAPI.com