Maison Albatros

Frankrijk, Bretagne, Clohars-Carnoët
vanaf2028


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Moderne vrijstaande villa met uitzicht op zee, op 1 km van het strand

Deze goed onderhouden ruime villa (180 m2) biedt plaats aan maar liefst 12 personen en beschikt over zes slaapkamers en twee badkamers. De ruime kamers hebben een verzorgd en landelijk interieur, de badkamers zijn modern ingericht en de keuken beschikt over een complete inventaris. Achter het huis bevindt zich een besloten tuin met terras.

Villa Albatros ligt in een rustige zijstraat op een paar honderd meter van de Atlantische Oceaan. Vanaf het huis heb je een mooi uitzicht op zee en op het Île de Groix. De vijf zandige baaien zijn vanuit het huis te voet bereikbaar. De omgeving is zeer bosrijk en nodigt uit tot uitgebreide wandelingen op de paden bovenop de klippen.
In de kleine, romantische haven van "Doelan" bestaat de mogelijkheid om versgevangen vis en zeevruchten te kopen. In het dorp zijn voldoende eetgelegenheden en in de haven van Le Pouldu vind je een uitstekend visrestaurant.

De villa ligt aan de kuststrook tussen Saint-Nazaire en Quimper, waar je mooie stadjes en gezellige badplaatsen kunt bezoeken. Het historisch Quimper (50 km) met zijn kathedraal, Orangerie en karakteristieke vakwerkgevels is zeker een hotspot.


close