GoedBelvilla7.9

ancienne Gendarmerie Studio A"

Frankrijk bretagne Clohars-Carnoët

  • 2
  • 0
ancienne Gendarmerie Studio A"

    Moderne en sfeervol ingerichte studio met uitzicht op zee, op 1 km van het strand

    Deze studio voor 2 personen ligt op de eerste etage van een karakteristiek appartementengebouw. Het interieur is eenvoudig doch sfeervol. De inrichting van keuken en badkamer is modern en comfortabel. Via een trap aan de achterzijde bereik je de gemeenschappelijke tuin met terras.

    De Ancienne Gendarmerie ligt in een rustige zijstraat op een paar honderd meter van de Atlantische Oceaan. Vanaf het appartement heb je een mooi uitzicht op zee en op het Île de Groix. De vijf zandige baaien zijn vanuit het appartement te voet bereikbaar. De omgeving is zeer bosrijk en nodigt uit tot uitgebreide wandelingen op de paden bovenop de klippen.

    In de kleine, romantische haven van "Doelan" bestaat de mogelijkheid om versgevangen vis en zeevruchten te kopen. In het dorp zijn voldoende eetgelegenheden en in de haven van Le Pouldu vind je een uitstekend visrestaurant.
    De villa ligt aan de kuststrook tussen Saint-Nazaire en Quimper, waar je mooie stadjes en gezellige badplaatsen kunt bezoeken. Het historisch Quimper (50 km) met zijn kathedraal, Orangerie en karakteristieke vakwerkgevels is zeker een hotspot.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Clohars-Carnoët

    WeatherAPI.com