AangenaamBelvilla6.8

ancienne Gendarmerie Appartment B"

Frankrijk bretagne Clohars-Carnoët

  • 5
  • 1
ancienne Gendarmerie Appartment B"

    De Ancienne Gendarmerie bevindt zich in een rustige zijstraat op een 100-tal meter van de Atlantische Oceaan, zodat u vanaf de kamers een heerlijk uitzicht hebt op de zee en op het Ile de Groix. Le Pouldu nodigt uit tot een strandvakantie en uitgebreide wandelingen op de paden bovenop de klippen. De omgeving is zeer bosrijk en de vijf zandige baaien zijn te voet bereikbaar en door gewoon af te gaan op het ruisen van de zee bent u zo aan het strand!
    Handelszaken (zoals bakker, kruidenier, groentenwinkel en internationale kranten) liggen op een tweetal minuten afstand van het huis (alleen open tijdens het hoogseizoen). Buiten het seizoen liggen de handelszaken zoals de bakker en de kruidenier op 1 kilometer afstand. In de omliggende dorpen zijn er nog winkels en supermarkten. In de kleine, romantische haven van "Doelan" bestaat de mogelijkheid om versgevangen vis en zeevruchten in te kopen.
    In het dorp zijn er een creperie, restaurants, een pizzeria en cafés. Een uitstekend visrestaurant in de haven van Le Pouldu is sterk aanbevolen (de gastronomische zaken zijn deels uitsluitend geopend tijdens het hoogseizoen).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Clohars-Carnoët

    WeatherAPI.com