Belvilla-

Domaine Du Moulin Neuf

Frankrijk bretagne Malansac

  • 6
  • 2
Domaine Du Moulin Neuf

    Het groene domein beschikt over een receptie, een buitenzwembad met apart kinderbad ( beide geopend afhankelijk van het weer), een zwembadterras met ligbedden, een speeltuin en jeu-de-boules-baan. U parkeert nabij de lodge. Bij het meer is een verzorgd en modern restaurant met bar en een leuk terras aan het water. Bij het meer is ook een strandje waar o.a. waterfietsen te huur zijn.
    Dit aantrekkelijke vakantiepark ligt rustig in het groen bij het meertje van Moulin Neuf. Het schilderachtige dorpje Rochefort-en-Terre mag zich verheugen in een middeleeuws karakter; het is recent gekozen tot één van de mooiste Franse dorpjes. Het biedt vele historische straatjes en een kasteel.
    Domaine du Moulin Neuf ligt in het oosten van de Bretonse streek Morbihan, op ca. 30 autominuten van de prachtige baai; Golfe de Morbihan. Heerlijk om hier een boottochtje te maken en de visserdorpjes in de omgeving te ontdekken. Ook het historische centrum van het eeuwenoude stadje Vannes is een bezoek waard. De dichstbijzijnde stad is Redon op 29 km. Het legendarische Forest de Brocéliande ligt op ca. 40 km.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Malansac

    WeatherAPI.com