Belvilla-

Holiday Home Moëlan-Sur-Mer

Frankrijk bretagne Moëlan-sur-Mer

  • 8
  • 4
Holiday Home Moëlan-Sur-Mer

    Ruim, smaakvol ingericht vakantiehuis op een groot, prachtig begroeid tuingrondstuk. De omheinde woning ligt op een rustige locatie in een woonwijk boven het strand van Kerfanny-les-Pins. Het uitstekende comfort, met een ruime woonkamer, 4 slaapkamers en drie badkamers zorgt ervoor dat alle bewoners voldoende privacy hebben. Het terras aan de voorzijde nodigt uit om te ontspannen en te genieten van aangename maaltijden. Een gezellige open haard in de woonkamer lokt op koelere avonden.
    In Moëlan-sur-Mer ontmoet de jodiumlucht van de Atlantische Oceaan de ontspannen stilte van de bossen en het binnenland. Twee grote stranden, Kerfany en Trénez, evenals talrijke kleine baaien met fijne zandstranden nodigen uit tot zwemmen. De gemeente Moëlan heeft een 14 km lange, gevarieerde kustlijn, gekenmerkt door vele kleine fjorden, de Rias, waarvan de oevers dicht bebost zijn.

    Activiteiten in de buurt: De kleine gemeente biedt in totaal meer dan 140 km aan aangewezen wandel- en fietspaden. De langeafstandswandelroute GR 34 voert vele kilometers langs de kust en biedt vele mooie uitkijkpunten. Vlakbij liggen de bekende schildersstad Pont-Aven, de havenstad Concarneau met zijn fort gebouwd in de zee en de Bretonse stad Quimperlé met zijn mooie oude stad. Deze omliggende dorpen, beroemd gemaakt door de Duitse schrijver Jean-Luc Bannalec, zijn zeker een bezoek waard. In Concarneau, in restaurant L'Amiral, kunt u zelfs de uitstekende visgerechten en Bretonse specialiteiten proeven, vereeuwigd in een kookboek van inspecteur Dupin.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Moëlan-sur-Mer

    WeatherAPI.com