Zeer goedBelvilla8.3

Plein Sud

Frankrijk bretagne Pénestin

  • 10
  • 5
Plein Sud

    Dit vrijstaande vakantiehuis ligt op loopafstand van de Atlantische Oceaan. Daarnaast profiteert u van een bosrijke omgeving rond het huis. Het huis van de eigenaar bevindt zich op hetzelfde terrein, maar hij respecteert de privacy van zijn huurders volledig. Het interieur is authentiek, maar van alle gemakken voorzien.

    Deze accommodatie is ideaal gelegen tussen het strand op 80 meter en het centrum van Pénestin (3 km). Bij laag water is het een waar paradijs voor liefhebbers van vis en zeevruchten. In het seizoen vindt u vele mosselen, oesters en schelpen op de rotsen en kunt u op het strand in het mooie water vissen op garnalen.

    Met de auto bent u snel bij de zoutmoerassen van Guérande (20 km) en zijn centrum met middeleeuwse accenten. Vannes ligt op 40 minuten rijden. Met zijn middeleeuwse straatjes, vestingmuren en kasteel is dit stadje zeker een dagtochtje waard. Bretagne met zijn ruige landschappen, natuur, menhirs en kastelen is ongetwijfeld een van de mooiste plekken in Frankrijk om te ontdekken.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pénestin

    WeatherAPI.com