UitstekendBelvilla10

Maison De Vacances Plougasnou

Frankrijk bretagne Plougasnou

  • 6
  • 3
Maison De Vacances Plougasnou

    Dit grote familiehuis is ideaal gelegen, op slechts 200m van het prachtige strand van Plougasnou Saint-Jean-de-Doigt. Vanaf het grote terrein (2.700 m²) en vanuit bijna elke kamer van het huis heeft u een fantastisch uitzicht op de zee. In een paar minuten lopen bereikt u het centrum van het dorp met zijn vele winkels. Er zijn 3 comfortabele slaapkamers en een grote moderne badkamer. Het woongedeelte is ruim en na een dag zwemmen of wandelen kunt u 's avonds genieten van het adembenemende uitzicht op zee.
    De acht stranden van de gemeente Plougasnou liggen aan de oostkant van de baai van Morlaix en zijn verspreid over meer dan 17 km kustlijn. Naast brede zandstranden, die in de zomer onder toezicht staan, zijn er ook kleine beschermde baaien.
    Activiteiten: De kust, die hier nog heel natuurlijk is, biedt een steeds veranderend panorama op het ritme van de getijden. De witte zandstranden trekken zwemmers aan, de bizarre rotsformaties nodigen uit tot klimmen en bij eb vullen strandvissers en schelpenverzamelaars hun netten. De GR 34 wandelroute rond de baai van Morlaix is bijzonder populair bij natuurliefhebbers en wandelaars. Er zijn vele uitkijkpunten van waaruit u het Fort du Taureau, de Callot- en Louet-eilanden en verschillende vogelbeschermingseilanden kunt bewonderen. Een nabijgelegen bezienswaardigheid is de megalithische site van Barnenez, die nog ouder is dan de Egyptische piramides. Een uitstapje naar de haven- en kuurstad Roscoff of naar de naburige stad Morlaix met zijn unieke architectuur biedt tal van geneugten.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Plougasnou

    WeatherAPI.com