UitstekendBelvilla9.6

Maison De Vacances Plougasnou

Frankrijk bretagne Plougasnou

  • 8
  • 5
Maison De Vacances Plougasnou

    Moderne, smaakvol ingerichte architectenvilla gelegen boven het pittoreske strand van Port Blanc (200m). Het comfortabele interieur laat niets te wensen over en garandeert een aangenaam verblijf in elk jaargetijde. Uw vakantievilla ligt op een groot tuinperceel met een ruim terras aan de voorkant, op slechts enkele stappen van het strand. Vanaf de bovenverdieping kunt u genieten van een prachtig uitzicht tot aan de zee. Een waar paradijs voor een ontspannen gezinsvakantie met kleinere of oudere kinderen, maar dankzij de ruime kantoorruimte op de galerij ook een ideale locatie voor een eventueel kantoor aan huis buiten het hoogseizoen. In ieder geval zijn de drie parkeerplaatsen op het eigen terrein een ander pluspunt.

    De acht stranden van de gemeente liggen aan de oostkant van de baai van Morlaix en zijn verspreid over meer dan 17 km kustlijn. Naast brede zandstranden, die in de zomer bewaakt worden, vindt u er ook kleine, beschutte baaien. Op het grootste strand, Grande Plage de Primel, worden talrijke watersporten aangeboden. Het GR34 kustpad biedt vele fantastische uitzichtpunten. De populaire markt wordt elke dinsdagochtend op het kerkplein gehouden.

    Activiteiten:
    Maak in de zomermaanden boottochten rond de baai van Morlaix vanuit de haven van Le Diben. Tijdens de zomermaanden is er ook een verkoop van verse vis in de vishal op dezelfde locatie. Bezienswaardige excursiebestemmingen zijn het stadje Morlaix met zijn oude binnenstad en viaduct, het kuuroord en badplaats Roscoff, en de beroemde roze granieten steenkust in het naburige departement Côtes d'Armor.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Plougasnou

    WeatherAPI.com