Geen gegevensBelvilla

Maison Individuelle Pordic

Frankrijk bretagne Pordic

  • 6
  • 3
Maison Individuelle Pordic

    Dit moderne, smaakvol ingerichte vakantiehuis ligt op een omheind tuinperceel van 650 m², op slechts ongeveer 3 km van het eerste zandstrand in de nabijgelegen badplaats Binic. Met zijn ruime woonkamer, goed uitgeruste keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt het een uitstekend comfort. Een ideale locatie voor uw vakantie of een korte vakantie, ook buiten het hoogseizoen, want dankzij de pelletkachel (pellets aanwezig) is er altijd een aangename temperatuur in het huis.
    Zes kilometer kliffen omringen de baai van Pordic, met zijn vier verschillend georiënteerde zandstranden. Bewegwijzerde openbare paden en wandelpaden bieden fantastische uitzichtpunten van Cap Frehel tot de kliffen van Plouha.
    De kust van Goëlo is een zeer schilderachtig stuk kust. Kliffen worden hier afgewisseld met kleine baaien, vissershavens en zandstranden. De hoogste kliffen van Frankrijk liggen vlakbij, bij de "Pointe de Plouha". Naast de charmante badplaats St. Quay-Portrieux, die ook bekend staat om zijn heerlijke sint-jakobsschelpen, zijn uitstapjes naar het pittoreske havenstadje Paimpol de moeite waard. Natuurliefhebbers zullen genieten van een dagtocht naar het bloemeneiland Bréhat. (Vertrekpunt ten noorden van Paimpol).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pordic

    WeatherAPI.com