UitstekendBelvilla9

Les Pins

Frankrijk bretagne Riec-sur-Belon

  • 12
  • 6
Les Pins

    Deze zeer luxe, moderne, op het zuidwesten gelegen villa, ligt aan de oevers van de Aven midden in een bos van 2 ha en vanuit bijna elke ruimte heeft uitzicht op de haven en de rivier. Rondom het huis ligt een vlonderterras met luxe tuinmeubilair, ligbedden en een barbecue. Naast de fitnesruimte en sauna is er een L-vormig privézwembad aanwezig (15 x 2,80 m), verwarmbaar tot 30 graden. De diepte van het zwembad kunt u zelf regelen; de bodem is instelbaar van "geen zwembad" tot 1,50 meter diep.

    Het dorp Riec-sur-Belon is de toegangspoort tot een doolhof van weggetjes die leiden naar de mooiste huizen met rieten daken en de charmante havens. Riec is befaamd om de grote variëteit aan platte oesters, de "Belon". De haven van Belon is één van de mooiste van de Finistère, en is zowel een jachthaven als een vissershaven.

    In de badplaats Moëlan-sur-Mer ligt het strand van Kerfany les Pins. Hier kun je lange wandelingen maken langs kreken en oesterbanken. Brigneau is een charmante kleine haven, omringd door dorpjes met de beroemde huizen met rieten daken. Enkele kilometers verderop ligt Pont-Aven, een oud charmant stadje aan de zuidkust van Bretagne.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Riec-sur-Belon

    WeatherAPI.com