UitstekendBelvilla9.4

Le Domaine Du Mont 3

Frankrijk bretagne Roz-sur-Couesnon

  • 4
  • 2
Le Domaine Du Mont 3

    Mooi volledig gerenoveerd rijtjeshuis van karakteristiek regionale stenen. Natuurlijk rustige omgeving met al het noodzakelijke comfort. Eigen terras met uitzicht op de grote tuin van het perceel. De beroemde Mont Saint-Michel ligt op slechts een half uurtje rijden en is beslist een bezoek waard. Vergeet niet de beroemde stad Saint-Malo (16 km) en de oude stadsmuur te bezichtigen.

    Het huis grenst direct aan een andere accommodatie, maar beide terrassen zijn door een hek van elkaar gescheiden, waardoor de privacy is gewaarborgd. De zee ligt op ongeveer 12 km van uw huis, maar de mooiste stranden vindt u in Cancale (25 km), een betoverende stad die u bereikt via een leuke kustweg, de Route de la Baie. Het stadje is bekend om zijn oesters, dus vergeet niet deze te proeven als u van zeevruchten houdt.

    Voor de sportievelingen is er een golfbaan op 5 km van uw vakantiehuis, kunt u paardrijden op 15 minuten en watersporten op 20 minuten afstand. U zult zich hier zeker niet vervelen! Gratis beveiligde wifi in de accommodatie.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Roz-sur-Couesnon

    WeatherAPI.com