GoedBelvilla7.6

Maison Vue Sur Mer - Saint-Cast-Le-Guildo

Frankrijk bretagne Saint-Cast-le-Guildo

  • 6
  • 4
Maison Vue Sur Mer - Saint-Cast-Le-Guildo

    Prettig, geschakeld vakantiehuis waarvan je het rechtergedeelte bewoont. In de omheinde tuin met terras zit je lekker uit de wind. Zee, strand en een 18-holes golfbaan op slechts 500 m! Je ziet de kust al liggen vanaf je vakantiehuis. Je hoeft enkel de weg af te lopen en je zit op het strand.

    Je bevindt je hier aan de prachtige Côte d’Armor, waar het landschap bestaat uit vele stranden, kapen, eilanden en baaitjes. Saint Cast-le-Guildo telt maar liefst 7 stranden. Je bezoekt uiteraard de overblijfselen van het middeleeuwse kasteel Le Guildo en zet vervolgens koers naar het schiereiland Saint Jacut-de-la-Mer om de unieke sfeer op te snuiven. Zwembad en dagelijkse boodschappen in Saint Cast-le-Guildo (2 km).

    Dagtripjes maak je naar de mooie vestingstad Saint Malo (35 km) waar je over de stadswallen een prachtig uitzicht hebt. Binnen de stadsmuren tref je leuke winkeltjes en terrasjes. Ook niet te missen zijn de spectaculaire kliffen bij Cap Fréhel (20 km). Een autorit van anderhalf uur brengt je bij de magnifieke, roze granietkust bij Perros-Guirec (125 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Cast-le-Guildo

    WeatherAPI.com