Belvilla-

Holiday Flat, St. Quay-Portrieux-

Frankrijk bretagne Saint-Quay-Portrieux

  • 4
  • 2
Holiday Flat, St. Quay-Portrieux-

    Het comfortabele appartement met overdekt balkonterras biedt een prachtig uitzicht tot aan de zee. Het smaakvol ingerichte appartement is gelegen op de 2e verdieping (met lift) van een kleine, goed onderhouden residentie op slechts 400 m van het eerste zandstrand. Bijzonder aangenaam, vooral in het hoogseizoen, is de privé-parkeerplaats. Alles is gemakkelijk te voet bereikbaar ; het mooie natuurlijke zeewaterzwembad van het dorp, dat zich vult op het ritme van de getijden, is ook bijzonder aantrekkelijk. U kunt ook het nabijgelegen kustgebied verkennen op de twee beschikbare fietsen.
    De charmante badplaats St Quay Portrieux is in heel Frankrijk bekend als de hoofdstad van onder meer Sint-Jakobsschelpen. Verse vis en heerlijke zeevruchten zijn hier in overvloed. De nabije omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars; op kilometerslange openbare paden kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee.

    Aan de kust van Goelo worden kliffen afgewisseld met kleine baaien en zandstranden. De hoogste kliffen van Frankrijk liggen vlakbij, "Pointe de Plouha". Excursies iets verder naar het zuiden naar de levendige badplaats Binic en naar het noorden, via de mooie wandelpaden langs de kliffen, naar de haven van Paimpol en het bloemeneiland Bréhat zijn zeer aan te bevelen. In het levendige havenstadje Paimpol lokken restaurants, crêperies en leuke boetiekjes. Het festival van de Chants Marins (zeemansliederen) trekt om de 2 jaar, half augustus, veel toeristen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Quay-Portrieux

    WeatherAPI.com