Belvilla-

Holiday Home, St. Quay-Portrieux-

Frankrijk bretagne Saint-Quay-Portrieux

  • 14
  • 6
Holiday Home, St. Quay-Portrieux-

    Bretagne vakantie vrij exclusief! Een toplocatie, een prachtig uitzicht op zee, uitstekend comfort en niet te vergeten een verwarmd zwembad dat het hele jaar door geopend is, maken van deze Bretonse villa een ideaal vakantiehuis. Achter de traditionele gevel gaat een ultramodern, stijlvol interieur met een maritieme sfeer schuil. Het woongedeelte, dat geheel in blauwe tinten is ingericht, bekoort met zijn originele meubilair en met liefde uitgekozen meubelstukken en decoratieve elementen. De slaapgedeeltes met in totaal 6 slaapkamers en vijf badkamers bieden het beste comfort en voldoende privacy voor een grote familie of kleine groep. Op elk moment van het jaar verleidt het verwarmde en overdekte zwembad u tot onbeperkt zwemplezier voor jong en oud. Wie het liever wat frisser heeft, kan 's morgens vroeg met een badlaken om de schouder een duik nemen in de verkwikkende golven van de Atlantische Oceaan. Het strand van de Comtesse ligt op een steenworp afstand. Iedereen kan hier zijn vakantie individueel organiseren, want alles is op loopafstand. s Avonds kan iedereen genieten van een spannend potje biljart in de gezellige woonkamer.

    St. Quay-Portrieux is een populaire haven en badplaats met zeven verschillende stranden. De stad biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, niet alleen voor sportliefhebbers - zwemmers kunnen zwemmen in het zwembad met zeewater en fijnproevers kunnen terecht in de vele typische restaurants.
    St. Quay Port d'Armor is een typische boot- en vissershaven. Talrijke vissersboten vertrekken dagelijks om te vissen op de heerlijke Sint-Jakobsschelpen waar St. Quay-Portrieux beroemd om is. Met de traditionele zeilboot van Saint-Quay of aan boord van een vissersboot, kunt u met een frisse zeebries oversteken naar het bloemeneiland, Ile de Brehat. De kust van Goelo is ideaal om te zwemmen en lange wandelingen te maken. Het ligt tussen de meer bekende roze granietkust in het westen en de schitterende smaragdkust in het oosten. Uitstapjes naar de levendige badplaats Binic zijn bijzonder aan te bevelen, en iets noordelijker, via de mooie wandelpaden langs de kliffen, naar de haven van Paimpol.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Saint-Quay-Portrieux

    WeatherAPI.com