Estran

Frankrijk, Bretagne, Sibiril
vanaf2782


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Deze prachtige villa ligt in een rustige omgeving, op slechts 100 meter van het strand. Achter de tuin loopt een strandpad, zodat u in no time met uw voeten in het zand staat!

De villa bestaat twee verdiepingen; op de begane grond twee woon- en eetkamers. De beide woonkamers zijn gezellig ingericht; de ene modern, de andere klassiek. Beide beschikken over een gezellige openhaard en een eetkamer. Er is een Amerikaanse keuken met alle benodigde apparatuur. Ook is er een slaapkamer met een eigen badkamer, waaraan een terras met zonneluifel grenst.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Ook zijn er een grote kleedruimte en een kantoor. Ook op deze verdieping is een terras, met uitzicht op de tuin en de zee.

De prachtig aangelegde tuin van 800 m² heeft vier terrassen verspreid over de tuin en biedt direct uitzicht op zee. Er is voldoende tuinmeubilair, er zijn ligbedden en er is een Weber barbecue. Als klap op de vuurpijl staat er een 4-persoons jacuzzi op u te wachten! De tuin is volledig omheind en heeft geen inkijk.

De perfecte plek in het noorden van de Finistère om uw vakantie door te brengen!


close