La Petite Venise 5

Frankrijk, Grand Est, Colmar
vanaf735


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

In het hart van Colmar ligt de schitterende en pittoreske wijk ‘La Petite Venise’, wat klein Venetië betekent. De wijk wordt gekenmerkt door haar nauwe straatjes en rijkelijk gekleurde huizen langs de rivier de Lauch. Deze wijk ligt, net als allerlei gezellige restaurants, cafeetjes en terrassen, op 10 minuten lopen van het vakantiepark.

De appartementen zijn met een eigentijdse moderne stijl ingericht, geïnspireerd op de typische Elzasser stijl. De residentie is opgebouwd uit vier verschillende gebouwen en huisvest onder andere een binnenzwembad met pierenbadje, parkeergarage (tegen betaling), ontbijtruimte en een lounge bij de receptie. Eveneens heeft dit vakantiepark een tuin en een speelplaats voor kinderen. Voor het ontbijt is het mogelijk om verse broodjes te bestellen. Het is daarentegen mogelijk om een ontbijtarrangement ter plaatse te boeken. Hiermee kunt u dagelijks aanschuiven in de ontbijtzaal. In de appartementen en bij de receptie kunt u gratis gebruik maken van de basis toegang tot het internet.

De Elzas-regio, waar vakantiepark La Petite Venise is gelegen, biedt ontzettend veel activiteiten en bezienswaardigheden. Op 7 kilometer afstand ligt de schitterende stad Eguisheim met verschillende monumenten: drie torens, ruïnes van drie kastelen en kerken van Saint-Pierre en Saint-Paul. Op minder dan een uur rijden ligt Straatsburg, wat ook zeker een bezoekje waard is. Hier zijn onder andere de Notre-Dame kathedraal en Maison Kammerzell te bezichtigen. Verder staat de omgeving van Colmar natuurlijk bekend om zijn vele wijnvelden.


close