UitstekendBelvilla9.2

Le Pavillon - 10 Ps

Frankrijk grand-est La Neuville-aux-Joûtes

  • 10
  • 4
Le Pavillon - 10 Ps

    Wij verwelkomen u graag in deze geheel gerenoveerde vakantiewoning in Neuville-aux-Joûtes (Signy-le-Petit) in de prachtige Franse Ardennen. Met 4 slaapkamers is de huisdiervriendelijke woning ideaal voor een familievakantie.

    La Neuville-aux-Joûtes bevindt zich precies te midden van Charleroi (België) en Reims (Frankrijk). Dit zijn leuke steden om cultuur te snuiven of gezellig een dagje te shoppen. Ook een dagtrip om de Champagnestreek te verkennen is de moeite waard. Ook kunt u in de directe omgeving paardrijden en zelfs uw paard mee nemen en stallen (La Croix Colas; 3 km). Het proeven van de lekkere lokale trappistenbiertjes in de abdij Notre-Dame de Scourmont van Chimay (14 km) en Signy-l'Abbaye (34 km) is de moeite waard.

    De uiterst vriendelijke Nederlandse huiseigenaren om de authentieke boerderij om te toveren tot een prachtige ruime woning. U heeft een ruime tuin en eigen terras inclusief barbecue. Het huis heeft verder een gezellige woonkamer met een houtkachel. Er zijn 2 kinderstoelen beschikbaar.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor La Neuville-aux-Joûtes

    WeatherAPI.com