Zeer goedBelvilla8.5

Maison De Vacances - Nettancourt

Frankrijk grand-est Nettancourt

  • 6
  • 3
Maison De Vacances - Nettancourt

    Van harte welkom op het adellijke landgoed La Grange aux Champs in Nettancourt. Hier vier je vakantie in de dependance van een zorgvuldig gerestaureerd Frans kasteel, ruim opgezet op een terrein van 22 hectare, ‘jouw’ tuin tijdens je vakantie! Met de bewoners van twee andere vakantiehuizen heb je het verwarmde zwembad en de tennisbaan samen in gebruik. Fantastische wandelingen maak je direct vanuit huis. Je bevindt je immers in de Argonne met zijn bossen en zijn wild! Dagelijkse boodschappen doe je in Nettancourt (1km).

    Het 16e eeuws kasteel staat op de monumentenlijst. Het prachtig aangelegde park met zijn zeldzame uitheemse flora wordt doorkruist door stroompjes, vijvers en beekjes. Hengels mee trouwens, want staat er voldoende water in het meer, dan is vissen toegestaan. In de zomerperiode is het park geopend voor het publiek.

    Bewonder het renaissancestadje Bar-le-Duc (22km) met zijn Place Saint-Pierre, de kerk Saint-Etienne, de stadswallen en het Château de Marbeaumont. Het indrukwekkende Verdun (50km) speelde tijdens de Eerste Wereldoorlog een cruciale rol. Bezoek hier de citadel, de slagvelden en het oorlogsmuseum. Een dagtripje maak je natuurlijk naar Reims (90km). Er is een 18-holes golfbaan en een fietsverhuur in Bar-le-Duc.

    Vanwege de huidige situatie (coronavirus) zullen de werkzaamheden aan het zwembad niet voor 18-07-2020 klaar zijn.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Nettancourt

    WeatherAPI.com