UitstekendBelvilla9.4

Maison De Vacances Noisette 7p

Frankrijk grand-est Niderviller

  • 7
  • 2
Maison De Vacances Noisette 7p

    Sfeervol vakantiehuis met een prachtige ligging aan de rand van het bos. Het is hier prachtig wandelen, fietsen, vissen (200 vijvers!) en op 300 meter kunt u een boot huren om te gaan varen!

    Uw vakantiehuis ligt op een terrein van 3,5 hectaren. Overal in de tuin vindt u hoekjes met zitjes en ligstoelen om heerlijk met een boek tot rust te komen.

    U beschikt over 2 boven elkaar gelegen woningen, dus ideaal als u met een groot gezin reist: het bovenste gedeelte (bereikbaar via buitentrap) is een loft met jacuzzi en sauna en heeft natuurlijk ook een eigen keuken en badkamer. Het is gezellig bbq-en samen op het ruime terras. In de ruime tuin zijn er overal gezellige zitjes.

    Uw vakantiehuis ligt in 't groen aan de rand van het dorp Niderviller, aan de oevers van het kanaal tussen de Marne en de Rijn. De woning is verzorgd en sfeervol ingericht met veel oog voor het detail, waardoor je je hier onmiddellijk thuis voelt.
    De eigenaar heeft aan de andere kant een woning (geen zichtcontact, is vaak afwezig).

    In Niderviller (1 km) vindt u bakker, minimarkt en restaurants. Voor een grotere plaats gaat u naar Sarrebourg (5 km). Er is een manege op loopafstand.

    Het land van Sarrebourg is een streek vol meren, bossen en waterwegen. De natuur wordt hier zeer actief beschermd. Hier is rust, ruimte en stilte.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Niderviller

    WeatherAPI.com